BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ

A búzafűlé segít visszaállítani a szervezet egyensúlyát.

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ: Egy átlagember Európában és Amerikában átlagosan 5 kiló mesterséges ételt fogyaszt el évente.
Az emberiség 2-2,5 millió éve van a földön, de soha nem evett szintetikus ételeket, ezért nem is lehet a hosszú távú hatásait ismerni.

A gyógyszer gyártók, és a független kutatók sem tudják megmondani, hogy mennyi vitamint kellene fogyasztani. Ha jól megfigyeljük a tévé reklámokat, a nagy részében gyógyszereket reklámoznak. Mindenre van megoldás, az X gyógyszerrel.  A mellékhatások, és a szervezetre gyakorolt hosszú távú hatása már nem annyira érdekli gyógyszergyártókat, illetve a gyógyszerek mellékhatásaira felírnak egy másik gyógyszert, és elindul az ördögi kör…

Sok gyógyszert fogyaszt?

Sűrűn eszik gyors étteremben?

Stresszes életmódot él?

Szeretne fittebb, és egészségesebb lenni?

Szeretné a mérgektől megtisztítani a szervezetét?

Miért is fogyasztana Ön pirulákat, és tablettákat, ha van rá természetes megoldás is!

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ

Az üzem:

Búzafűlé feldolgozó üzemem 2011 májusában kapta meg az összes szükséges engedélyt a feldolgozáshoz, és csomagoláshoz. Az általam gyártott termékekben, nincs más hozzáadott vegyszer, vagy kemikália. Csak tiszta búzafűlé, vagy árpafűlé.

Az üzemben lévő gépek:

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ

A gépek is speciálisan erre a célra lettek megtervezve, hiszen maximális fordulaton is csak 70-et forognak percenként, a minél több és egészségesebb lé kinyerése érdekében.

Azok az alkatrészek műanyagból vannak, amik hozzáérnek a búzafűhöz, mert ha fémmel érintkezne a kinyert lé, azonnal eloxidálódnának a hatóanyagok.

Mag:

A bio tönköly búzamagot csak magyar termelőtől veszem meg. A terület ahol nő a búzafű, a biová minősítése folyamatban van. Az engedélyezés jelenlegi állapota szerint, 2-3 hónapon belül a termék teljesen bio termesztésű lesz. De addig is, a törvény kötelez rá, hogy úgy termeljem a búzafűvet, mintha az engedély már a birtokomban lenne.

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ: Mi is az búzafű, és búzafűlé?

A tönköly búzafűnek a lepréselt leve. Azért kell lepréselni, hogy az értékes agyagot ki tudjuk nyerni a sejtekből. A magok a vetés után 3-4 nap alatt kikelnek, és 12-15 nap alatt érik el a legoptimálisabb 17-25 centiméteres magasságot. Ekkor a legnagyobb a vitamin tartalma a búzafűnek.

Hogyan készül a búzafűlé?

A levágást követően 5 percen belül le van préselve, és a mélyfagyasztóban el van helyezve. Mindez azért szükséges, hogy Önnek minél több vitamin, és természetes hatóanyag megmaradjon a termékben. Nagyon fontos, hogy a klorofillt nem érheti sem hő, sem napfény, hiszen azonnal elveszíti a jótékony hatását.

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ: A búzafűlé hatóanyagai:

Mivel tele van természetes hatóanyagokkal, jótékonyan hat az egész szervezetre.

Több kutatás is kimutatta, hogy annyi vitamin van 1 kiló búzafűlében, mint más 10 kiló gyümölcsben. Több mint 620 összetevőt tartalmaz.

Alkotó elemei a búzafűlének, a teljesség igénye nélkül:

–          A-vitamin

–          B1-vitamin

–          B2- vitamin

–          B3- vitamin

–          B5- vitamin

–          B6- vitamin

–          B7- vitamin

–          B8- vitamin

–          B9- vitamin

–          B12- vitamin

–          B13-vitamin

–          B17-vitamin

–          C-vitamin

–          Karotin

–          Nyomelemek

–          Ásvány anyagok

–          Antioxidánsok

–          Klorofill

–          Kálium

–          Kalcium

–          Vas

–          Nátrium

–          Szelén

–          Cink

–          Réz

–          Magnézium

Ezek a tápanyagok mind fel is szívódnak a szervezetbe, és nem ürülnek ki, sok más tablettás vitaminnal ellentétben.

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ: Klorofillról kicsit bővebben:

A klorofillt zöld vérnek is hívják, hiszen mindössze egy atommal különbözik a vértől.

Azért tud a búzafűlé ilyen hatékonyan hatni a testre, mert a klorofillban nagyon sok az oxigén, amit a vér könnyen el tud juttatni a sejtekhez. A klorofill a zöld és néha a bíborvörös növényeknek azon anyaga, amely a napsugárzás energiáját elnyeli, és közvetíti a növényi sejtben végbemenő szintetikus folyamatoknak. Tehát a napfényt ehetővé teszi.

A klorofillt nem lehet szintetikusan előállítani, mert nagyon instabil a szerkezete.

Amelyik növénynek zöld színe van, abban van klorofill, de a búzafűléből, és az árpafűléből lehet a legjobban kinyerni.

Neve a görög chlorosphyllon=zöld és levél szavakból származik.*

Enzimek a búzafűlében, a teljesség igénye nélkül:

–          Sejtkróm

–          Lipáz

–          Proteáz

–          Amiláz

–          Cataláz

–          Peroxidáz

–          Transzhidrogenáz

Aminosavak a búzafűlében, teljesség igénye nélkül:

–          Alinin

–          Arginine

–          Aspartic sav

–          Glutaménsav

–          Proline

–          Tyrosine

Több aminosav van a búzafűlében, mint a tejben, vagy akár a húsban, hiszen 25-30%-a aminosav tartalom.

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ:A természetes hatóanyagok segítenek Önnek:

–          A belek, az erek, méregtelenítésében

–          Vérkeringés felpezsdítése (potencia növekedése a frissebb vér miatt)

–          Megfiatalítja a sejteket a friss oxigén dús vérrel

–          Lúgosítja a vért a benne levő magnézium, kalcium, káliummal

–          Állóképesség növekedése

–          Ha feltölti a szervezete vitamintartalékát, kevesebb alvásra lesz         szüksége

–          A gyulladások megszüntetése

–         Az emésztést

–         Megszünteti a test és a száj kellemetlen szagait.

–         Megfázás ellen

–         Arcüreggyulladás ellen

–         A vérszegénység és a menstruációs zavarok ellen, hiszen tele van vassal

–         Májtisztításban-gyulladásban

–         Rossz szájszag ellen

–         Csökkenti a gyulladásokat

–         A sebek gyorsabb gyógyulását

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ:A búzafűlé nem egy csodagyógyszer

Nem is lehet, hiszen étrend kiegészítőként van a forgalomban.  A jótékony hatásokat, nem egy könyvből, vagy könyvtárából szereztem, hanem a vevőim visszajelzései alapján készítettem el. A mostani életkörülmények között, nem lehet minden étel származási helyét kideríteni, és hogy éppen milyen vegyszerrel kezelték. Nagyon sokféle táplálék, amit Ön megeszik, savasodást okoz. Például a kávé, cukrozott üdítőitalok, húsok, édességek, chips-ek, gyorséttermi szendvicsek-hamburgerek.  Ezen káros behatások ellen lehet alternatíva a termékem.

Búzafűlé és az orvosok:

Több orvos is ajánlja a betegeknek, hiszen a leukémiásoknak is ezt kell inniuk egyes kórházakban, a kezelés ideje alatt. Több vevőm nekem is orvos, és ők is csak ajánlani tudják, a kitűnő vitaminforrás miatt.

A búzafűlé és a rák:

A rákos sejtek, úgy alakulnak ki, hogy a sejtekhez nem jut elég oxigén, tehát oxigéndús környezetben elpusztulnak.(Ezt a felfedezést Otto Warburg tette, és ezért 1932-ben, és Nobel-díjat kapott*). A búzafűlé pont ebben tud segítséget nyújtani. Hiszen a véráramba kerülve, a vér könnyen tudja szállítani az oxigén dús vért a szervezet összes pontjára.

Fogyasztása:

Éh-gyomorra 1-2 kockát, citromlével vagy narancslével keverve. Az elfogyasztás után 30 perig nem lehet semmit inni vagy enni. Ennek az oka, hogy a vitaminok, és az alkotó elemek nem tudnak rendesen felszívódni a gyomorban. Tartalmazza azokat az anyagokat, ami egy felnőtt ember napi vitaminszükséglete. Ha nem lenne elegendő a termékem, akkor rendelhet még frissen tartó fóliába csomagolt búzafűvet, amit salátákhoz adhat.

Az első egy-két napban felléphet hányinger, vagy rosszullét, mivel a búzafűlé elkezdi a méregtelenítést.

BÚZAFŰ ÉS BÚZAFŰLÉ: Búzafűlé megrendelése:

Ma Magyarországon, nálam lehet a legolcsóbban kapni. Az eredete garantált, és a feldolgozó üzem pedig minden követelménynek kiválóan megfelelt.

Próbálja ki a tönköly búzafűlevet, hiszen semmit sem veszíthet vele, de az egészségi állapotát nagyban meg tudja növelni. A búzafűlé megdöbbentően pozitívan hat a testre.

Forrás: Wikipedia

Olvasd el ez a cikket is: 

BÚZAFŰ ELŐNYEI, BELEÉRTVE A LENYŰGÖZŐ EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSAIT

Bármilyen kérdésed van, állunk a rendelkezésedre, keress minket bátran

Árpafűlé búzafűlé Krizsán Tamás

Árpafűlé búzafűlé Krizsán Tamás

By | 2017-07-17T10:39:52+00:00 október 3rd, 2016|búzafűléről bővebben|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

error: Content is protected !!

Elég uncsi, de mi is cookie-kat használunk a weboldalunkon. Remélem megváltozik a törvény és nem kell többé ilyen üzeneteket látnod. Azzal, hogy tovább böngészel, elfogadod, hogy tovább használjuk a cookie-kat. Üdv,Tamás További információ

Elég uncsi, de mi is cookie-kat használunk a weboldalunkon. Remélem megváltozik a törvény és nem kell többé ilyen üzeneteket látnod. Azzal, hogy tovább böngészel, elfogadod, hogy tovább használjuk a cookie-kat. Üdv,Tamás

Bezárás